Проектирање и развој

Проектирање и развој

За проектирање на објекти од ниско градба, користиме современи методи, како за изработка на цртежи така и за хидраулички пресемтки. Исто така кориситиме сопствен софтвер за изработка на надолжни профили, ситуации и пресметки.

 

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Адреса: Драган Стопаревиќ бр.10
Куманово, Македонија

телефон: +389 (075) 427 397

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

www.vodomat.mk

Нашата цел...

Нашата цел е да бидеме на највисоко ниво во поглед на квалитетот и професионалноста на производите кои ги нудиме !